Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🖼️ 543 fotolijstjes in 🏬 8 webshops

Multi-fotolijst

Het uitkiezen van je állerleukste foto om in te lijsten is natuurlijk lastig. Kun je echt niet kiezen? Dan is een multi-fotolijst een goede oplossing. Daarin passen meerdere foto’s, zodat je niet meer hoeft te kiezen. Er zijn al kleine multi-fotolijsten twee foto’s, maar je kunt ook gaan voor een lijst voor meer dan twintig foto’s.

Populaire multi fotolijsten op Bol.com

Multi-fotolijsten voor je mooiste foto’s

Een multi-fotolijst is een fotolijst voor meer dan één foto. Multi-fotolijsten zijn een vrolijke én handige interieurdecoratie. Als je niet kunt kiezen welke foto je wilt inlijsten, is een lijst voor meerdere foto’s een handige oplossing. Een multi-fotolijst maakt het uitzoeken van de foto’s die je gaat ontwikkelen een stuk gemakkelijker. Met al die foto’s aan de wand word je steeds opnieuw herinnerd aan al die leuke en mooie momenten.

Van dubbele fotolijst tot collage-fotolijst

Een compacte variant van de multi-fotolijst is de dubbele fotolijst. Daarin kun je twee foto’s inlijsten, bijvoorbeeld van jezelf en je geliefde, van je kinderen of je ouders. Je kunt kiezen voor een basic model met een eenvoudige houten rand, maar ook voor een speels vormgegeven duofotolijst in vrolijke kleuren. Naast dubbele fotolijsten vind je in dit menu ook een groot aanbod collage-fotolijsten. Daarin kun je zelf een collage samenstellen van je mooiste foto’s. Collagelijsten zijn er in vele formaten, van compact model voor vier foto’s tot grote lijst voor maar liefst 28 foto’s. Zo kun je alle mooie foto’s van je vakantie of van gezellige dagjes met familie en vrienden aan de muur hangen.

🖼️ Fotolijst Expert
Logo