Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸ–ΌοΈ 543 fotolijstjes in 🏬 8 webshops

Fotolijsten

Foto’s zijn een leuke manier om je interieur te versieren en op te fleuren. Je kunt je muur prachtig decoreren met kiekjes van een verre reis, een gezellig weekendje weg of een leuke dag met vrienden. Met foto’s aan de muur word je steeds weer herinnerd aan deze mooie momenten. Bekijk hier ons aanbodΒ fotolijstenΒ om je interieur te decoreren.

Populaire fotolijsten kopen

Versier je interieur met fotolijsten

Zoek je een fotolijst om je leukste foto’s aan de wand te hangen? Dan ben je hier op de juiste plek. In een fotolijst hangt je foto niet alleen netjes aan de muur, maar wordt hij ook beschermd tegen beschadigingen. In deze webshop vind je het grootste aanbod fotolijsten online. Of je nu op zoek bent naar grote fotolijsten of kleine fotolijstjes, in ons brede aanbod vind je zeker een exemplaar dat in jouw interieur past.

Fotolijstjes in alle soorten en maten

De grootste lijst die wij aanbieden is de fotolijst 100×70 centimeter. In deze grote lijst kun je bijvoorbeeld je mooiste trouwfoto of een familieportret inlijsten. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om een poster op te hangen. Je kunt in deze webshop natuurlijk ook terecht voor mini-fotolijstjes voor de allerkleinste kiekjes. Tussen de grootste en de kleinste fotolijst bevindt zich natuurlijk een breed assortiment fotolijsten in alle formaten. Met behulp van de filter aan de zijkant kun je het gewenste fotoformaat selecteren, zodat je een geschikte lijst kunt vinden.

Houten fotolijsten en meer

Hoewel fotolijsten worden gemaakt van allerlei materialen, zijn houten fotolijstjes verreweg het populairst. Dat kunnen onbewerkte lijstjes zijn met een prachtige, karakteristieke uitstraling, maar het kunnen ook geverfde houten fotolijsten zijn. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Naast hout is metaal een geliefd materiaal voor de lijstjes. Een voorbeeld hiervan zijn de aluminium fotolijsten met een robuuste en stoere uitstraling. Deze passen bijvoorbeeld erg goed in een modern of industrieel ingericht huis. Ook een glazen fotolijst is een geliefd decoratie-object in veel woningen.

Lijsten in alle kleuren

Fotolijsten zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De meest populaire kleuren op dit moment zijn zilver, zwart en wit. Het voordeel deze kleuren is dat ze gemakkelijk met andere kleuren te combineren zijn. Welke kleur jouw interieur ook heeft, een zilveren, zwarte of witte fotolijst past er altijd goed bij. Natuurlijk kun je ook voor andere, meer gewaagde kleuren bij ons terecht. Wat denk je bijvoorbeeld van een stoere koperen kleur of een rode of gouden fotolijst?

πŸ–ΌοΈ Fotolijst Expert
Logo