Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🖼️ 543 fotolijstjes in 🏬 8 webshops

Digitale fotolijsten

Kun je écht niet kiezen welke foto’s je wilt laten ontwikkelen? Dan is een digitale fotolijst de oplossing. Daarmee kun je al je foto’s in één lijst inlijsten. Al je kiekjes worden vervolgens een voor een op het display getoond, zodat je steeds weer een andere foto aan de wand hebt hangen. Bekijk hieronder ons assortiment digitale fotolijsten.

Populaire digitale fotolijsten kopen:

Verzamel je kiekjes in een digitale fotolijst

Wil je een digitale fotolijst kopen? Hieronder hebben wij enkele tips en aandachtspunten op een rijtje gezet voor het aanschaffen van zo’n handig fotolijstje. Op die manier vind je gemakkelijk een digitaal fotolijstje dat past bij jouw wensen.

De grootte van het beeldscherm

Bij het aanschaffen van een elektronische fotolijst is natuurlijk in de eerste plaats het formaat van belang. Op een grotere lijst zijn de foto’s van een grotere afstand ook nog goed zichtbaar. Het formaat van de fotolijsten wordt aangeduid in inches. Hiermee wordt de maat van de beelddiagonaal aangegeven. Wij leveren digitale fotolijstjes met een formaat tussen de 8 en 15,6 inch.

Fotolijst met of zonder intern geheugen

Als je van plan bent om een digitaal fotokader te kopen, is het handig om erop te letten of deze is uitgerust met een intern geheugen. Als een fotolijstje geen intern geheugen heeft, moet je een geheugenkaart aanschaffen om de foto’s op te zetten. Het is belangrijk om erop te letten dat je een type geheugenkaart kiest dat past bij de geheugenkaartlezer in je digitale fotolijstje. Bij ieder product in onze webshop wordt aangegeven voor welke soort geheugenkaart hij geschikt is.

Video’s afspelen op je digitale fotolijstje

Sommige digitale fotolijsten kunnen niet alleen foto’s, maar ook video’s en geluid afspelen. Bij ieder product wordt aangegeven of ze geschikt zijn om filmpjes af te spelen. Daarnaast wordt bij ieder product vermeld welke bestandstypen deze fotolijst kan lezen. Het is dus handig om te kijken in welk formaat jouw camera video’s opslaat, zodat je zeker weet dat de digitale fotolijst deze kan afspelen.

Landschap of portret

Als je veel foto’s maakt, waarbij je de camera een kwartslag draait (bijvoorbeeld portretfoto’s) is het handig om een digitale fotolijst uit te zoeken, die zowel liggend als staand gebruikt kan worden. Als je een portretfoto wilt afspelen in een fotolijst die alleen liggend gebruikt kan worden, zal de foto verkleind worden weergegeven. Nagenoeg alle fotolijsten kunnen echter zowel landschaps- als portretfoto’s weergeven. Je kunt dan kiezen hoe je dit digitale fotolijstje neerzet of ophangt.

🖼️ Fotolijst Expert
Logo